Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Εκδηλώσεις με Φανφάρες χωρίς Αντίκτυπο

Ξεπέρασε κάθε όριο η συνεχής Απαξία και η απρεπής συμπεριφορά της Διοίκησης και των Στελεχών της προς τους εργαζόμενους! Ο κατήφορος της Εταιρείας συνεχίζεται, το μέλλον μας Φαλκιδεύεται!

Χαμηλόφωνα στην αρχή και πιο έντονα αργότερα, διαμορφώθηκε ένα κλίμα μεταξύ των εργαζόμενων, να απόσχουν οι ίδιοι και οι εκπρόσωποί τους από την φετινή εκδήλωση Κοπής Πίτας και της πομπώδους παρουσίαση του <<νέου εστιατορίου>>, ως μέγιστη τάχα επιτυχία της Διοίκησης! Αυτό σαν άποψη δεν ευδοκίμησε, παρότι ακούστηκε μέχρι το Σωματείο!

Αλήθεια κύριοι της διοίκησης, τι γίνεται με την σχετική σύμβαση; Γιατί την κρύβετε παρότι σας την ζητήσαμε; Υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να δούμε; Αποκρύπτετε κάτι;
-----------------------------------------------------------------

1 σχόλιο:

pin.tanagraia είπε...

Τελικά η ανάρτηση αυτή μάλλον έφερε αποτέλεσμα, ακούσατε φαίνεται την άποψη των εργαζομένων (των πρισσοτέρων τουλάχιστον)και ενεργήσατε (σαν Σωματείο) όπως έπρεπε, άμεσα καίρια και πραγματικά ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ!
Ελπίζω οι διοικούντες να κατάλαβαν πως δεν έχουν να κάνουν με ασύντακτο ασκέρι, αλλά με συντεταγμένο Εργατικό κίνημα και εργαζόμενους που πρώτα από όλα πονούν και ενδιαφέρονται για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!
Όσο για την ανακοίνωση της Διοίκησης, απλά αγνοήστε την, κάτι έπρεπε να πουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.