Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ στην ΕΑΒ

   Οι εργαζόμενοι μίλησαν.        
 Με μία ανεπανάληπτη, μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ υποδέχτηκαν πολυπληθές κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε σήμερα 30 Σεπ. 09 την εταιρεία στα πλαίσια προεκλογικής ομιλίας.



Επικεφαλείς του κλιμακίου οι υποψ. Βουλευτές Αττικής Βασίλης Οικονόμου και Παντελής Ασπραδάκης, συνοδευόμενοι από τους Υποψ. Βουλευτές της περιοχής Βασίλη Τόγια, Βάσω Τσόνογλου – Βυλλιώτη, Άρια Αγάτσα, Ευάγγελο Γεωργίου, Άκη Βαγιάκο (στην Βοιωτία) και Δημήτρη Πιπεργιά, Σταύρο Καμαριώτη, Αικατερίνη Περλεπέ – Σηφουνάκη (στην Εύβοια).

Οι ομιλίες των επικεφαλής και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων τόνωσαν το ηθικό των εργαζομένων, οι οποίοι με χειροκροτήματα και επευφημίες εξέφρασαν την Θερμή υποδοχή τους στους ομιλητές ακούγοντας τις δεσμεύσεις τους για το αύριο.

Αναφέρθηκαν στην άμεση ανάγκη στήριξης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας γενικότερα αλλά και την πρόθεση του κινήματος ως αυριανή κυβέρνηση για στήριξη του εργατικού εισοδήματος, την ενδυνάμωση των υγειών σχέσεων εργασίας και των συλλογικών συμβάσεων, την κατάργηση του Ν.3429, την υιοθέτηση φιλολαϊκής οικονομικής πολιτικής, αναδεικνύοντας συγχρόνως τις αδυναμίες των σημερινών πολιτικών και τα τρομακτικά λάθη που οδήγησαν την ΕΑΒ και την χώρα σε παραγωγικό και κοινωνικό τέλμα.

Διάχυτο λοιπόν το κλίμα αλλαγής και στην ΕΑΒ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως ο εργαζόμενος, ο πολίτης γενικότερα, θυμάται, κρίνει, συγκρίνει και στηρίζει εκείνους που του εξασφαλίζουν το μέλλον, του διασφαλίζουν το αύριο, του προστατεύουν το εισόδημα, του εγγυώνται την εργασία και την ανάπτυξη.

                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: