Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ζητά πάλι εκλογές.


Την ώρα που η Κυβέρνηση αγωνίζεται να αναδιοργανώσει το κράτος, να αποφύγει την χρεοκοπία στον οικονομικό τομέα, να βοηθήσει τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, να ανορθώσει το καταρρακωμένο κύρος της χώρας στο εξωτερικό, να προστατέψει τον πολίτη από εσωτερικούς και εξωτερικούς καταπατητές της δημοκρατίας και της ευνομίας, αλλά και το όποιο περιβάλλον απέμεινε.

Την ώρα που επιτέλους επιχειρείται η εφαρμογή της διαφάνειας παντού ώστε να ανατείλει μια κοινωνία που απορρίπτει την κλεπτοκρατία, την κουμπαριά, το ρουσφέτι, τους χρωματισμένους υπηκόους. Την ώρα που μία πρόσφατη κυβερνητική πλειοψηφία ( με 10,5 μονάδες διαφορά) πραγματοποιεί τις προγραμματικές της δεσμεύσεις υπό την θετική αποδοχή (70%) του Ελληνικού λαού!


Αυτήν την ώρα ο κάτοικος του υπογείου της πολυκατοικίας ονειρεύεται νέες εκλογές κατά την επερχόμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Τα όνειρα βέβαια είναι και αυτά υπόγεια όπως ακριβώς η σκέψη του και η πολιτική του, δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο μυαλό του έρχονται περίστροφα και ποιος ξέρει τι άλλα μάχιμα αντικείμενα τα οποία υποκριτικά (όπως αποδεικνύεται) καταδικάζει σε άλλες περιπτώσεις.

Θαυμάστε το σχετικό κομμάτι της ομιλίας του στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος του της 7ης /11/09.
«Ένα "περίστροφο" που σήμερα κραδαίνει κάποιος, αύριο μπορεί να το κραδαίνει κάποιος άλλος. Έτσι και το "περίστροφο" με το οποίο απειλούσε ο κ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές - την επερχόμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλαδή - μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς αύριο και, αν και οι "άλλοι" έχουν σοβαρή ηγεσία, τον Μάρτιο εκλέγουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, αφού προηγηθούν εκλογές, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές του ΠΑΣΟΚ".»


Κύριε Καρατζαφέρη,
Οι πολίτες ουδόλως ενδιαφέρονται για τα ομόφυλα μαχαιρώματα και τις εσωτερικές μετακινήσεις οπαδών μεταξύ των ορόφων της γαλάζιας σας ετοιμόρροπης οικοδομής. Απεναντίας αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις τραγικές επιπτώσεις της σχεδόν 6χρονης διακυβέρνησης αυτής της αναχρονιστικής λαίλαπας, γνωρίζοντας βεβαίως τις δυσκολίες, προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο, ένα μέλλον ευοίωνο, έναν κόσμο δικαιότερο, περιμένοντας όλους εσάς στην γωνία!
---------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: