Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

«Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία»

     Η ΠΑΣΚΕ ΕΑΒ καταδικάζει το σημερινό απαράδεκτο γεγονός της επίθεσης του στελέχους της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

     Αυτές οι συμπεριφορές προσβάλουν βάναυσα την Δημοκρατία και μάλιστα όταν προέρχονται από τους ταγούς των θεσμών της όπως είναι οι βουλευτές.

     Μας προκαλούν οργή και αηδία πρόσωπα και ομάδες, ανεξάρτητα αν βρίσκονται μέσα σε κόμματα, παρατάξεις, MME ή δρουν μεμονωμένα, όταν χρησιμοποιούν την βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους απαξιώντας τον διάλογο, ή την προβοκάτσια και την λάσπη για να εμποδίσουν και να φιμώσουν τις θέσεις ή τις ιδέες των άλλων. Αρκετά πια με τους θρασύδειλους και τους σπεκουλαδόρους, τους Γνωστούς και τους Αγνώστους, με ή χωρίς κουκούλα..

     Απορρίπτουμε διαχρονικά σαν παράταξη πρακτικές και μεθόδους βίας ανεξαρτήτως προέλευσής της, όπως κάναμε σε όλες τις περιπτώσεις που αυτή εφαρμόστηκε είτε στον εργασιακό ή τον εθνικό χώρο είτε αλλού.

     Η ΠΑΣΚΕ ΕΑΒ καλεί τους εργαζόμενους να ενεργοποιηθούν και να αντισταθούν σε  πράξεις που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας, προσπαθώντας να αποδιοργανώσουν μία ευνομούμενη πολιτεία.
-----------------------------------------

2 σχόλια:

el-tanagra είπε...

Βλέπω κίνηση ξανά! Ελπίζω οι παρεμβάσεις της ιστοσελίδας να είναι εύστοχες (όπως η καταγγελία αυτή)και η προβολή θέσεων της παράραξης για το καλό του εργαζόμενου!

Unknown είπε...

Αν ταυτόχρονα δεν καταδικάσετε και την προκλητική και αδικαιολόγητα προσβλητική συμπεριφορά πρώτα της ευνοημένης απο το σύστημα τηλε(ΕΡΕ)κομμουνίστριας και του φιλοτουρκικού διορισμένου κομματόσκυλου που απείλησε με αντάρτικο πόλεων και ένοπλη ανάληψη της εξουσίας(Σύνταγμα τών Κορυσχάδων) τότε η επιλεκτική ευαισθησία στην βια και το φασισμό σας κάνει συνένοχους και δείχνει και το πραγματικό ηθικό σας ανάστημα.....