Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

   25-10-2012: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΣΚΕ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Π.Α.Σ.Κ.Ε.)



Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Η παράταξή μας ενωμένη, μαχητική και δυνατή όσο ποτέ συνεχίζει την αταλάντευτη, αυτόνομη, πολιτικοποιημένη και ταξική της δράση.
Η αγωνιστική και αποφασιστική σύγκρουση της ΠΑΣΚΕ με τις αντεργατικές μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές είναι διαρκής και ανυποχώρητη σε συνδικαλιστικό, νομικό και πολιτικό επίπεδο με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους, ανεξάρτητα από κόμματα και Κυβερνήσεις.
Γι΄αυτό και οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται, μαζικοποιούνται και εκφράζονται με πλειοψηφικά ποσοστά μέσα από τις γραμμές της ΠΑΣΚΕ στα συνδικάτα.
Σε αυτή την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο που δοκιμάστηκαν πολλά και πολλοί, η παράταξή μας άντεξε και αντέχει παρά τη σφοδρότατη στοχοποίηση, ενοχοποίηση και εφόδους λεηλασίας που επιχειρούνται από πολλές πλευρές.
Οι διαφοροποιήσεις, αποχωρήσεις και προσχωρήσεις στελεχών μας στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελάχιστες και εν πολλοίς υποκρύπτουν προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες επιβίωσης, στο πολιτικό χώρο του καιροσκοπισμού.
Μια από αυτές είναι του σ.Ανδρέα Κολλά ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΣΚΕ και προσχωρεί στη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την έδρα και τη θέση του στην Ε.Επιτροπή της ΓΣΕΕ (γιατί αυτή ανήκει στην ΠΑΣΚΕ) αυτός ΑΡΝΗΘΗΚΕ κατηγορηματικά!
Το ήθος, το ύφος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα των συνδικαλιστικών στελεχών που θέλουν να επικαλούνται το νέο, το σύγχρονο και το ριζοσπαστικό είναι το ελάχιστο που πρέπει να επιδεικνύουν και να σέβονται.
                                                  Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: