Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΣΚΕ

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ 
ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Π.Α.Σ.Κ.Ε.)


ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ…
27/11/2012
Η ηγεσία της Αυτόνομης (;;) Παρέμβασης (!!) πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον άκριτο κομματισμό και στον επιδιωκόμενο κυβερνητισμό σε κάθε της βήμα, με κάθε τρόπο, χωρίς μέτρο, χωρίς φειδώ, χωρίς αιδώ...!!
Τις κραυγαλέες αντιφάσεις τους προσπαθούν με ψεύδη να τις καλύψουν και τις συνδικαλιστικές τους ανεπάρκειες να τις κρύψουν κάτω από το χαλί της κομματικής εκλογικής καταγραφής!
Τους τονίσαμε και τους ξαναλέμε… «παράταξη δεν φτιάχνεις με πλιάτσικο, ούτε με αποστάτες και αποστασίες…».
Γι΄αυτό και η κομματική παράταξή τους όπως και τα ψέματα τους έχει «κοντά πόδια»!
ΨΕΜΑ 1ο (ή μήπως φαντασίωση…;;)
Μακριά η Αλεξανδρούπολη για το συνέδριο της ΓΣΕΕ. «Φοβάται την ώσμωση με τους εργαζόμενους η ηγεσία της ΓΣΕΕ γ騨 αυτό…» Δηλ. το Συνέδριο γίνεται όχι με τους 500 περίπου συνέδρους αλλά με τους «…εργαζόμενους γενικά…»!!
Αυτό ακριβώς θα ήθελαν… να μετατρέψουν το συνέδριο σε «μπάχαλο» κατά την προσφιλή τακτική τους. Μικροί ήταν… μικροί μένουν… μικρότητες κάνουν…
Κι αν δεν κατάλαβαν (ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν) ας δουν τα εκλογικά αποτελέσματα σε συνέδρια μεγάλων οργανώσεων, εργατικών κέντρων και σωματείων!
Ποσώς τους ενδιαφέρει αν θα γίνει ένα συνέδριο ουσίας στο οποίο θα συζητηθούν τα σοβαρά  προβλήματα των εργαζομένων και της κοινωνίας.
 ΨΕΜΑ 2ο (ή μήπως παραπλάνηση!) 
Πρότειναν δήθεν δράσεις αλλά η ΓΣΕΕ δεν αποφάσισε!! Οι μόνες δράσεις που πρότειναν ήταν:
-          Συνάντηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης!!
-          Περιφερειακές συσκέψεις συνδικαλιστικών οργανώσεων!!
Σιγά σύντροφοι, μην πάθετε υπερκόπωση…!
Θα συναντηθούμε με τα κόμματα αλλά όχι για να ζητήσουμε ότι πρότεινε ο συνεργαζόμενος εκ μεταγραφής και κατά δήλωσή του Εθνικοσοσιαλιστής (!) Α.Κολλάς δηλ. να συμπράξουν (όλο αυτό το ανόμοιο πολιτικό φάσμα) για να διώξουν και να αντικαταστήσουν την παρούσα κυβέρνηση.
Όσο για τις κινητοποιήσεις σας υπενθυμίζουμε ότι η ΓΣΕΕ – χωρίς μεσολάβηση και προτροπή σας – ακαριαία και πρωτόβουλα αποφασίζει (ακόμα και τα περί «υπερχρεωμένων νοικοκυριών» κλπ στη συνεδρίαση, εμείς τα θέσαμε ως συμπληρωματικές δράσεις των συνδικάτων μέσω της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών που έχουμε δημιουργήσει!).
ΨΕΜΑ 3ο ( ξεδιψάς όταν ρίχνεις στο νερό αλάτι;)
Εμείς σε κοινωνικούς διαλόγους για αφαίρεση δικαιωμάτων μας ουδέποτε πήγαμε και ούτε θα πάμε.
Εσείς προεκλογικά μας προτρέπατε να πάμε στη λογική του «μορατόριουμ» με τους εργοδότες όπως σας ζητούσε ο Υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας.
Πάμε σε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας για να διεκδικήσουμε άμεση νομοθέτηση των κοινωνικών πολιτικών και χρηματοδότησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων μετά την κατάργηση της ΕΡΓ.ΕΣΤΙΑΣ και της ΕΡΓ.ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
Είπατε να μην πάμε… Πείτε το δυνατά στις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία όλης της Ελλάδας.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!
Κατανοήστε ότι  η ταξική, αυτόνομη και πολιτικοποιημένη δράση της ΠΑΣΚΕ για τα αυθεντικά προβλήματα των εργαζομένων δεν ανακόπτεται και δεν υπονομεύεται από συκοφαντικές και μικροκομματικές επιθέσεις.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΚΕ

1 σχόλιο:

OZsupplier είπε...

Well I really enjoyed studying it. This article offered by you is very useful for correct planning.
----------------------
Legal services for exports | Franchise for exports