Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Επιτυχημένη η Εκδήλωση της Ο.Ε ΠΑΣΟΚ ΕΑΒ



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Χορός της Οργάνωσης Εργασίας ΠΑΣΟΚ ΕΑΒ, την Παρασκευή 13/Φεβ./2009 στην ταβέρνα <<Μπάμπης της Κηφισιάς>> με την συμμετοχή 500 και πλέον Συναδέλφων, Φίλων και Συντρόφων .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες από όλα τα πολιτικά κόμματα και κινήσεις στον χώρο της ΕΑΒ, όπως αυτές των: ΕΚΟ Ν.Δ ΕΑΒ , Κ.Ο.ΒΑ ΚΚΕ ΕΑΒ και Πολιτική Κίνηση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΑΒ. Παρευρέθη επίσης εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΔΑΚ ΕΑΒ, αλλά και αντιπροσωπεία του Σωματείου εργαζομένων των Ελ. Αμυντ. Συστημάτων (ΕΑΣ), συνοδευόμενη από τον πρώην Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της Επιχείρησης κ.κ Μοσχολιό Παν.

Ιδιαίτερη Χαρά και Ικανοποίηση στην Ο.Ε έδωσαν οι παρουσίες των: πρώην Προέδρου & Δ/νοντος Συμβούλου της ΕΑΒ κ.κ Αθαν. Νέζη και πρώην Αντιπροέδρου της ΕΑΒ πρώην βουλευτή & Υπ. Παιδείας Κύπρου, Καθηγητού Πανεπιστημίου Πατρών κ.κ Ανδρέα Φιλίππου.

Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπήθηκε από: την Αναπλ. Γραμματέα Διατομεακής Επιτρ. Κα. Τζανουδάκη Μαρκέλλα , τον Γραμματέα Τ.Ε Μεταπ. & Κατασκ. κ.κ Γιάννη Σαράντη, τον τ. Υπουργό κ.κ Χρήστο Πρωτόπαπα, ενώ την πολιτική παρέμβαση εκ μέρους του κινήματος απηύθυνε ο επίσημος προσκεκλημένος ,Βουλευτής Αττικής (εισηγητής ΚΤΕ Άμυνας) κ.κ Βασίλης Οικονόμου. Μήνυμα χαιρετισμό απέστειλε και η Συντονίστρια ΚΤΕ Άμυνας τ. Υπουργός κα Βάσω Παπανδρέου.

Σύσσωμη ασφαλώς η ΠΑΣΚΕ ΕΑΒ, παρευρέθη δια των εκπροσώπων της στο Δ.Σ ΕΑΒ, στο Δ.Σ ΣΕΕΑΒ και τις Δ/κσεις των ΕΚΘ & ΠΟΕΜ. Επίσης παρευρέθησαν ο Συντονιστής και η πλειοψηφία των μελών της ΕΥΑΕ ΕΑΒ.

Το γλέντι , το κέφι και η προσέγγιση μεταξύ των συνδαιτυμόνων , χάρισαν μια εξαιρετική βραδιά προσφέροντας αυτό που όλοι μας επιζητούμε, την φιλική Επαφή και την Συναδελφικότητα.

Η Οργάνωση Εργασίας της ΕΑΒ όμως, πρωτίστως θέλει να Ευχαριστήσει κάθε Φίλο, Φίλη, Συνάδελφο, Συναδέλφισσα, Σύντροφο, Συντρόφισσα που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή της, εκφράζοντας συγχρόνως την Ευχή, η συνάντησή μας αυτή να είναι η αρχή και το ξεκίνημα μιας νέας πορείας του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της ΕΑΒ.
-------------------------------------------------------------------------

2 σχόλια:

Απόστολος Χαλιμούρδας είπε...

Η εντυπωσιακή παρουσία των μελών και φίλων στην εκδήλωση της Οργάνωσης Εργασίας ΠΑΣΟΚ-ΕΑΒ σε μια πραγματικά δύσκολη απο κάθε αποψη συγκυρία, καταδεικνύει εμπρακτα, τη διάθεση για συσπείρωση και αγώνα,ωστε να απαλαγεί ο τόπος σύντομα απ' τη χειρότερη Κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση στις επερχόμενες εκλογές οποτε και αν γίνουν αυτές.

Κ.Κοσμάς είπε...

Στην πολύ δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ο κόσμος στήριξε την εκδήλωση της Οργάνωσης Εργασίας ΠΑΣΟΚ ΕΑΒ, δείχνοντας καθαρά με την στάση του πώς περιμένει υπομονετικά να ξημερώσει το ποθούμενο!! Κι αυτό έρχεται, έρχεται σύντομα, φέρνοντας την Ελπίδα, την Ελπίδα για μια άλλη πολιτική, φιλικότερη στις ταλαιπωρημένες λαϊκές μάζες, ευνοϊκότερη για το κοινωνικό σύνολο, δικαιότερη για τον πολίτη!