Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Αποχωρεί από την πολιτική ο Γιώργος Σουφλιάς

Πηγή http://www.in.gr/ 
Μετά την συντριπτική ήττα

«H διαδρομή στην πολιτική τελείωσε για μένα» δήλωσε ο Γ.Σουφλίας

Αθήνα 05/10/09 17:58
Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο Γιώργος Σουφλιάς. Ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική ζωή, μετά τη συντριπτική ήττα της ΝΔ, για την οποία στελέχη του κόμματος τον έβαλαν στο στόχαστρο, κατηγορώντας τον έμμεσα ως κύριο εισηγητή της πρότασης για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στον πρωθυπουργό.
Με την κίνησή του να αποχωρήσει από την πολιτική, ο Γ. Σουφλιάς -ουσιαστικά- αναλαμβάνει το μέρος της ευθύνης που θεωρεί ότι του αναλογεί για το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σουφλιάς ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ και τη βουλευτική έδρα του αναμένεται να καταλάβει ο Ευάγγελος Αντώναρος, που είχε την 5η θέση στο Επικρατείας.
------------------------

1 σχόλιο:

Κ.Κοσμάς είπε...

Ένας ένας παραιτούνται!
Είτε προ των εκλογών καθώς δεν χ ω ρ ο ύ σ α ν στα ψηφοδέλτια!
Είτε μετά τις εκλογές μη μπορώντας να διαχειριστούν την οδυνηρή Ήττα!
Είτε επειδή μίλησε ο λαός (και τους τιμώρησε)!
Παρόλα αυτά και εν προκειμένω για τον Σουφλιά, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ταπείνωση της -ηθικής παραίτησης- εκλεγμένος ων με το ψηφοδέλτιο επικρατείας!
Ας έμπαινε στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας, οι Λαρισαίοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν για τον έναν Ηρακλειδή του στέματος (κατά τον Λιάπη)!!!