Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΝΔΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


Από την βίαιη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγ. Παρασκευής στην Αττική χθες το βράδυ27/10 κινδύνευσαν επτά άνθρωποι, έξι εργαζόμενοι αστυνομικοί και ένας ανυποψίαστος πολίτης.

Η τρομοκρατία έδειξε το πιο απεχθές της πρόσωπο. Πρόκειται για τυφλό χτύπημα με στόχο όλη την Ελληνική κοινωνία. Αυτός ο τρόπος δράσης δεν κάνει διαχωρισμούς, είναι σκληρός απρόσωπος, στρέφεται εναντίον όλων.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη, δειλή και δολοφονική αυτή ενέργεια που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας και καταπατεί κάθε έννοια δικαίου, ευνομίας και ελευθερίας. 

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους τραυματίες συμπολίτες μας και καλή επιτυχία στα θεσμικά όργανα της πολιτείας στην καταπολέμηση της μάστιγας της τρομοκρατίας.
ΠΑΣΚΕ ΕΑΒ

------------------------
Δηλώσεις ΠτΔ Κάρολου Παπούλια

«Καταδικάζω την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια που έθεσε σε κίνδυνο αθώες ζωές. Αυτή την ώρα εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους τραυματισμένους αστυνομικούς και στις οικογένειες τους και τους εύχομαι περαστικά».

Δηλώσεις Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

"Ήταν μια επίθεση άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική. Θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση μου και να πω ότι είναι άνανδρο χτύπημα. Η βία και η δολοφονική βία είναι ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας. Η δε τυφλή βία σε βάρος 20χρονων παιδιών είναι φρικαλέα. Θα στείλω μήνυμα στους φρικαλέους τρομοκράτες και να τους πω ότι δεν θα τους περάσει. Η απάντηση μας θα είναι άμεση και αποφασιστική. Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη". Αποστολή μας είναι να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας που έχει ισοπεδωθεί εδώ και χρόνια.
------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: