Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαιρέσεων από το ενιαίο μισθολόγιο

Σύμφωνα με τον Φ. Σαχινίδη

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2012, 13:33

http://www.in.gr/
Ανοιχτό άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξαιρέσεις από το ενιαίο μισθολόγιο.
Σε έγγραφη απάντησή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο κ. Σαχινίδης αναφέρει πως θα εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή όλες οι ειδικές περιπτώσεις, για τις οποίες συντρέχει, ενδεχομένως, λόγος εξαίρεσης από τα ανώτατα όρια των μηνιαίων τακτικών αποδοχών του Ν. 4024/2011 και όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, θα υπάρξει σχετική ρύθμιση.
Το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης που είχαν απευθύνει στο υπουργείο Οικονομικών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς για την εξαίρεση ή διαφοροποίηση της ΕΑΒ στην εφαρμογή του Ν. 4024/2011, βάσει ιδιαιτεροτήτων που απορρέουν από τη φύση του αντικειμένου της εργασίας των εκεί εργαζομένων.
Οι βουλευτές έχουν επισημάνει ότι το προσωπικό της ΕΑΒ είναι εξειδικευμένο, που λειτουργεί κάτω από ακριβείς διαδικασίες ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις δεκάδων πελατών και παγκοσμίως αναγνωρισμένων αεροναυπηγικών οίκων.

--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: