Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΣΚΕ


Αθήνα  17/1/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη και δημοκρατική παράταξη της ΠΑΣΚΕ βρίσκεται στο στόχαστρο εμφανών και αφανών υπονομευτικών επιθέσεων από φαντασιόπληκτους σεναριογράφους.
Αναμέναμε ότι όσο πλησιάζουμε προς το εκλογικό συνέδριο της ΓΣΕΕ αυτά τα σενάρια και τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα θα κλιμακώνονταν  απ΄όσους θέλουν και επιθυμούν την αποδυνάμωση, τη διάσπαση και εν τέλει την εξουδετέρωση της ΠΑΣΚΕ και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Σήμερα δημοσιοποιήθηκε ένα ακόμα τέτοιο φανταστικό σενάριο που επιχειρεί να εμφανίσει τις συζητήσεις, τους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις των κεντρικών στελεχών της παράταξης σε προσωποιημένες αντιθέσεις και διαφορές, σε ομαδοποιήσεις και δήθεν αποχωρήσεις, σε απολίτικες και κατώτερες των απαιτήσεων και αναγκών των καιρών προσωπικές αντιθέσεις και προσωπικές στρατηγικές των στελεχών μας.
Ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά «φίλους και αντιπάλους» ότι οι προτεραιότητες της ΠΑΣΚΕ και των στελεχών της είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, είναι η επανεπιβεβαίωση, η επικαιροποίηση, η ενίσχυση της πολιτικοσυνδικαλιστικής δράσης και παρέμβασης του σ.κινήματος μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες αντεργατικών και αντικοινωνικών μνημονιακών πολιτικών.
Ο αντίπαλος και ο εχθρός της ΠΑΣΚΕ είναι έξω από τις γραμμές της, είναι απέναντί της, είναι οι ασκούμενες αντεργατικές και αντικοινωνικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές.
Η παράταξή μας με δημοκρατικές διαδικασίες, με θέσεις, προτάσεις, αγωνίες, ανησυχίες και έντονο προβληματισμό, συζητά τα πάντα με τα στελέχη της και με τους εργαζόμενους και στο τέλος διαμορφώνει την τελική συνθετική της θέση, την τακτική και τη στρατηγική της.
Το ίδιο γίνεται και σήμερα, τόσο ενόψει του Γενικού Συμβουλίου, όσο και ενόψει του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, η ΠΑΣΚΕ επανεπιβεβαιώνει, επικαιροποιεί τις θέσεις και την πολιτική της με υπευθυνότητα, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα. Με αποφάσεις αναζωογόνησης, ανανέωσης, προοπτικής και ΕΝΟΤΗΤΑΣ όλων των στελεχών της παράταξης.
Σε πείσμα όλων των «καλοθελητών», η ΠΑΣΚΕ έχει αποδείξει και θα αποδείξει και σήμερα ότι η ενότητα στη βάση και στην κορυφή είναι υπεράνω ΟΛΩΝ και αυτή η αναγκαιότητα και αρχή υπηρετείται απ΄ΟΛΟΥΣ και από τον Γραμματέα της παράταξης Γ.Παναγόπουλο και απ΄ΟΛΑ τα στελέχη στη ΓΣΕΕ, στις Ομοσπονδίες, στα Εργατικά Κέντρα, στα σωματεία! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: